Jarní vegetariánské speciality

23. – 25. května, 20. – 22. června 2014

Kurz přírodního vaření s Honzou Dlabalem

Společně se zaměříme na přípravu vegetariánských jídel, které jsou vhodné pro jarní období roku, a které příznivě působí na náš organizmus. Naučíme se tradiční osvědčené postupy zpracování surovin a vhodné postupy tepelné úpravy, které přispívají ke zvýšení kondice a celkové harmonizaci organizmu. Seznámíme se s novými surovinami, které zpestřují vegetariánskou stravu a s jejich zpracováním.

Program víkendu zahrnuje:

  • 4 bloky praxe v kuchyni – příprava 4 jídel v celodenním režimu
  • 4 bloky teoretické přípravy na dané tema – jarní vegetariánské speciality
  • 2 společné večery s relaxací a meditací

(Účast na jednotlivých částech programu je dobrovolná.)

Víkendem provází Honza Dlabal (gastronomický specialista, student jógové terapie FTVS UK)

Příspěvek: 1 500 Kč
Ubytování: 250 Kč/noc zajištěno ve společných ložnicích vily
Strava je zahrnuta v ceně kurzu.
S sebou: Spacák nebo lůžkoviny ( mohou být zapůjčeny na místě)

Prosíme, rezervujte si místo na e-mailu: kajba@seznam.cz , spolu se zasláním nevratné zálohy 500 Kč na účet 51-417390227/0100. (záloha se vrací v plné výši v případě, že za sebe naleznete náhradníka)

Letní kurz vaření: 20. – 22. června.

V případě, že se v roce 2014 zúčastníte čtyř kurzů vaření (jaro, léto, podzim, zima), nabízíme jako bonus relaxačně-léčivou masáž v délce 2 hodiny.

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.