Kurz přírodního vegetariánského vaření

7. – 9. dubna 2017

19. – 21. května 2017

Víkendový kurz zaměřený na přípravu jednoduchých i kombinovaných jídel podle principů přirozeného zdravého stravování a ájurvédy, které Vám přinesou potřebnou výživu i příjemný prožitek. Ukážeme si osvědčené způsoby zpracování surovin, vhodné postupy tepelných úprav a správné používání koření a bylinek, které přispívají k posílení zdraví a celkové harmonizaci organizmu, tentokrát s důrazem na jarní období.

Kurz je vhodný pro všechny, začátečníky i pokročilé, kteří si chtějí rozšířit znalosti o cestě přirozeného stravování, nebo poznávat spolutvořením.

Program víkendu zahrnuje:
4 bloky praxe v kuchyni – společné vaření
4 bloky teoretické přípravy na téma – jarní vegetariánské speciality
jóga, meditace, prostor na dotazy a sdílení

Účast na jednotlivých částech programu je dobrovolná.
Víkendem provází (nejen) šéfkuchař Honza Dlabal.

Příspěvek: 1 900 Kč (vč. stravy)
Ubytování: 500 Kč/2 noci (zajištěno ve společných ložnicích vily)
S sebou: Spacák nebo lůžkoviny (mohou být zapůjčeny na místě), oblíbený nůž, podložku na cvičení, zápisník a tužku

Prosíme, rezervujte si místo na e-mailu: tereza@sklenarka.cz , spolu se zasláním nevratné zálohy 500 Kč na účet 2200509951 /2010 (záloha se vrací v plné výši v případě, že za sebe naleznete náhradníka). Počet míst je omezen na 8 účastníků.

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.