Stravování

Pro ubytované skupiny zajišťujeme dle dohody občerstvení, které vychází z klasických receptur tradičních světových kuchyní. Naší specializací jsou čisté pokrmy zhotovené původními postupy, bez užití syntetických dochucovadel, modifikátorů a stabilizátorů chutí a v maximální míře s využitím surovin od lokálních dodavatelů. Spojením indických, japonských, jihoamerických a evropských způsobů používání surovin a koření tak vznikají lahodné speciality s vhodným, neocenitelným vlivem na lidský organismus, na jeho soulad a zdraví.

Nabídka naší kuchyně je doplněna o čaje a čajové speciality a produkty vlastní výroby.

Pořádáme jednodenní či víkendové kurzy vaření pro jednotlivce, skupiny i firmy.

Na přání zajišťujeme cateringové služby na oslavy a jiná setkání – garantem kvality a dlouholetých zkušeností v oboru je šéfkuchař Honza Dlabal.

K posezení slouží jídelna pro 40 osob, v letním období také venkovní terasa s výhledem na jezírko. K přípravě nápojů je určen bar v recepci vily.

   

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.