principy přirozeného zdravého stravování, výživy a ájurvédského pojetí člověka a jeho zdraví. Praktická příprava jídel s teoretickým komentářem. Provází Honza Dlabal.
Ukážeme si pestrost i jednoduchost praktického vaření v domácím prostředí. Pro inspiraci si vyzkoušíme nové postupy přípravy jídel, vhodné kombinace surovin a koření, aby zdravě chutnalo.
Dopňkový program pak zaměříme na otázky přirozených potřeb člověka a na prostředky k jejich zajištění, které umožní být v rovnováze, vnitřní spokojenosti, klidu a míru. Využijeme klidného prostředí v přírodě k uvolnění, odpočinku a načerpání nové síly i motivace. Naším cílem v kuchyni je spokojenost na všech úrovních.
Program (pá 19.00 – ne 15.00) zahrnuje:
- 4 bloky praxe v kuchyni s teoretickým komentářem
- 2 společné večery
- doplňkový program – cvičení, jóga-védánta, meditace, příroda
Účast na jednotlivých částech programu je dobrovolná. Počet účastníků je omezen na 8 osob. Víkendem provází Honza Dlabal.
Příspěvek za kurz: 2 800 Kč // Ubytování a plná vege penze: 1600 Kč
S sebou: Spacák nebo lůžkoviny (mohou být zapůjčeny na místě), oblíbené kuchyňské náčiní, zápisník a tužku, v případě zájmu podložku a polštářek na cvičení/sezení a oblečení na procházku do přírody.
Místo Vám bude rezervováno po zaplacení zálohy 1000 Kč/osoba – po přihlášení obdržíte zálohovou fakturu od spolku Pucháchej, kde bude uvedeno číslo účtu. Záloha je nevratná – v případě zrušení účasti za sebe můžete najít náhradníka.